Accountant Eindhoven

Als je op zoek bent naar een accountant in Eindhoven, kun je ook bij OAMKB Eindhoven terecht voor advies over financiële beslissingen. Aan de hand van cijfers kunnen we zien welke volgende financiële stap jouw onderneming kan maken en weten we wanneer investeringen gedaan kunnen worden. We schatten het risico in en zoeken zaken tot in detail uit. Daarnaast werken we graag met mensen, waarbij we persoonlijk contact belangrijk vinden. We vinden het bijvoorbeeld geen probleem om bij je langs te komen en zijn een van de weinige die ook via social media en 's avonds en in het weekend te bereiken zijn.

Accountants in Eindhoven

De vestiging in Eindhoven is officieel geen accountantskantoor maar een administratiekantoor. Wel werken wij volgens de werkwijze van OAMKB, waar verschillende accountants bij aangesloten zijn. Accountancy is bij OAMKB meer dan cijfers. Bij ons zijn mensen belangrijk. Wij willen een duurzame relatie met onze klant, dit kan online maar ook door persoonlijk contact. Omdat OAMKB een landelijke organisatie is, kun je gebruik maken van ons gehele netwerk. Dit betekent dat we je niet alleen kunnen helpen met je boekhouding en salarisadministratie, maar dat je ook bij ons terecht komt met vragen over bedrijfssoftware maar ook met juridische vraagstukken. Welke accountant in Eindhoven kan dat nou nog meer?

Administratiekantoor Eindhoven

Het team van administratiekantoor OAMKB in Eindhoven is gespecialiseerd in administratie, salarisadministratie en belastingaangifte. Een persoonlijke service staat hoog in het vaandel. Het team is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving zodat de aangiften en administraties juist verwerkt worden. Daarnaast heb je vanwege onze online boekhoudsoftware altijd inzicht in je financiële gegevens.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons administratiekantoor in Eindhoven.