Administratie-/ accountantskantoor Eindhoven

OAMKB is een compleet accountantskantoor met franchisenemers in Eindhoven, waar administrateurs, adviseurs en een fiscalist werken. Dit betekent dat we alles wat er in je onderneming gebeurt op het gebied van accountancy, (salaris)administratie en boekhouden voor je kunnen regelen. Ook staan we voor je klaar als het gaat om belastingadvies of bedrijfsadvies. Ons administratiekantoor OAMKB heeft een vestiging in Eindhoven, die gebruikmaakt van moderne software waardoor we jouw administratie kunnen digitaliseren en dit bespaart jou geld!

Onze vestiging in Eindhoven heeft een efficiënte werkwijze. We zijn betrokken bij je onderneming en zorgen voor een dienstverlening waar jij tevreden mee bent. Onze klanten zijn daarnaast tevreden over de vergoeding die wij vragen. Openheid daar staan we voor, en daarom zijn de tarieven al direct zichtbaar op onze website. Bij ons sta je dus niet voor verrassingen.

Onze diensten

Het voordeel van aangesloten zijn bij een groot netwerk als OAMKB, is dat we alle disciplines in eigen huis hebben en samenwerken met specialisten op verschillende vakgebieden. Zo kan ik je bijvoorbeeld ook helpen als je een juridisch geschil hebt, vanwege onze connectie met HBO Juristen. Vergeleken met andere accountantskantoren in Eindhoven bieden we een complete dienstverlening aan, bestaande uit:

Wil je meer informatie over een van onze diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen bij ons administratiekantoor in Eindhoven? Neem dan contact met ons op.