Interimmer & bemiddelingsbureaus: een risicovolle combinatie

Afgelopen zomer werd een uitspraak van het Hof Den Haag gepubliceerd, die nogal wat stof deed opwaaien onder zelfstandigen en bemiddelingsbureaus. Wat was er aan de hand?
Josien van Breda-Hoekstra
07 september 2012
0 Reacties
Zijn zelfstandigen bij de verkiezingen in beeld?
Zijn zelfstandigen nu echt in beeld bij de politiek? Dat vraagt Josien van Breda Hoekstra zich af. Ze hoopt dat er niet nog meer VAR-regels bij komen, om maar te zwijgen van verplichte sociale voorzieningen. Meer mogelijkheden voor pensioen en arbeidsongeschiktheid, daar is wel behoefte aan.
Josien van Breda-Hoekstra
06 juni 2012
0 Reacties
Een pensioenplan voor alle zelfstandigen
Zelfstandigen moeten meer mogelijkheden krijgen om hun pensioen op een veilige manier op te kunnen bouwen. Dat het kan, weet ik zeker. Daarom heeft FNV Zelfstandigen een stappenplan ontwikkeld.
Josien van Breda-Hoekstra
25 mei 2012
0 Reacties
De gevolgen voor ondernemers uit het Lente-akkoord
Het Lente-akkoord bevat een opsomming van maatregelen, die geen enkel huishouden ongemoeid zullen laten. Welk gevolgen zijn er voor zelfstandigen? De meest in het oog springende bezuinigingen hebben betrekking op de auto.
Josien van Breda-Hoekstra
28 maart 2012
0 Reacties
Opdrachtgever altijd aansprakelijk voor zzp'er? Echt niet!
Heeft een zelfstandige bij een bedrijfsongeval dezelfde rechtsbescherming als iemand die in loondienst is? Anders gezegd: is een bedrijf of opdrachtgever altijd aansprakelijk als een zzp'er letsel oploopt? Josien van Breda-Hoekstra meent van niet.

Bron: de Zaak

Tags: lente-akkoord, interim, interim-management, management, bemiddleingsbureau, mediator