Laat jezelf zien: meer inspiratie dan transpiratie

laatjezelfzienTwitter als inspiratiebron voor je boek. Gaaf! Het boek ‘Laat jezelf zien!Tips voor puur ondernemen’ van Judith Webber is al twitterend ontstaan. Het medium vormt, naast adviezen voor ondernemers over hoe je dichter bij jezelf kunt komen, een rode draad in het boek.

Webber spreekt zelf open over haar ondernemerservaringen en laat ook vijfendertig andere ondernemers aan het woord. Ze wil hiermee puur ondernemerschap vanuit verschillende perspectieven belichten. Het schrijven ging haar moeiteloos af, omdat ze zelf weet dat als je ergens voor gaat het je meestal ook gaat lukken: ‘In de boekenwereld wordt wel eens gezegd dat het schrijven van een boek 99% transpiratie en 1% inspiratie is. Bij mij was dit juist andersom.’

Webber is de oprichter van PureHuman. Ze noemt zichzelf als voormalig HR-adviseur een richtinggever en heeft een heel duidelijke missie met haar bedrijf: de wereld puurder maken, te beginnen met ondernemers. ‘Laat jezelf zien! Tips voor puur ondernemen’ is vanaf 5 november verkrijgbaar in de boekhandel.

Bron: Ondernemen Blog

Tags: Inspiratie, Twitter, Social Media, Onderzoek