Online Accountants MKB sluit convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst!

Met het tekenen van het convenant wordt wederzijds vertrouwen en transparantie in de samenwerking uitgesproken. De Belastingdienst vindt namelijk de door Online Accountants MKB gedane aangiften voor aangesloten ondernemers aanvaardbaar. Overeenstemming vooraf in plaats van complexe controles achteraf; dat is de insteek. Met rust en zekerheid voor de ondernemer als gevolg.

In de uitgebreide aanloop naar het convenant werd Online Accountants MKB door de Belastingdienst aan een kwaliteitstoetsing onderworpen. Pascale Petiet, oprichter van Online Accountants MKB, ziet in de bezegeling de naadloze aansluiting naar efficiency en kwaliteit. Het convenant is de tweede erkenning voor Online Accountants MKB in 2011. Eerder dit jaar ontvingen ze van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) het statuut van Erkende Onderwijs Instelling voor de volwaardige in-company opleiding die aangesloten accountants, administrateurs en fiscalisten van Online Accountants MKB, krijgen bij aanvang van het samenwerkingsverband.

Petiet: 'Door de ondertekening van het convenant kunnen wij nog beter de belangen van onze cliënten behartigen. Controles bij de onder Horizontaal Toezicht aangesloten ondernemers zijn in principe niet meer nodig; de aangifte wordt feitelijk meteen de aanslag, waardoor de ondernemer meteen weet waar hij of zij aan toe is. Ons motto luidt: Werkplezier voor ondernemers. Je niet druk hoeven maken over administratieve rompslomp is daar onderdeel van.'
 
Online Accountants MKB is een snelgroeiende organisatie. Vanaf de start in januari 2010 komt er elke maand een nieuwe vestiging bij. Online Accountants MKB is voorvechter van transparantie met zowel de Belastingdienst als ondernemers. Dit komt goed tot uiting in hun online dienstverlening voor het MKB.

Voor meer informatie kan men de website bezoeken: www.onlineaccountantsmkb.nl
Contact: info@oamkb.nl

foto_tekenen_convenant_bis.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Van links naar rechts: Niek van den Munckhof (relatiebeheerder bestuurlijk niveau Belastingdienst), Nicol Erens (leidinggevende team Relatiebeheer Heerlen), Carola Soethoudt- van der Broek (Plv. Directeur MKB regio Limburg), Pascale Petiet (bestuurder Online accountants MKB), Bert Wouters (relatiebeheerder operationeel niveau Belastingdienst), Henny Sonntag (relatiebeheerder bestuurlijk niveau Belastingdienst)