Weggeefwoensdag bij OAMKB: gratis whitepaper over Gratis Boekhouden.

Weggeefwoensdag bij OAMKB: gratis whitepaper over Gratis Boekhouden.

Voor ondernemers zijn er verschillende initiatieven van gratis boekhoudsoftware beschikbaar. Deze zijn ervoor gemaakt om het jou, als kleine ondernemer, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hoeft hiervoor geen boekhoudkundige achtergrond of kennis te hebben en je kunt er meteen mee aan de slag.

ONLINE

De pakketten zijn allemaal online toepassingen. Dat is handig, maar het betekent ook dat je goed moet uitkijken of je te maken hebt met een betrouwbare partij. Tevens zul je moeten nagaan of je een back-up van je boekhouding kunt maken. Je wilt immers niet een heel jaar boekhoudkundig werk voor niets doen, omdat de server van je online boekhouding bij iemand op een keukentafel staat en de beveiliging niet goed is geregeld.
Je bent het meest efficiënt bezig als je zowel de handelingen voor je verkoopfacturen, evenals je betalingen in de boekhoudsoftware kunt doen. Dat zijn verrichtingen die je in ieder geval moet doen en als hieruit meteen een boekhouding volgt, scheelt jou dat tijd en heb je minder kans op fouten. De fundamentele activiteiten die een ondernemer moet doen, en waar de toepassingen op zijn gebaseerd, zijn:

•    Facturen maken en versturen (inkomsten)
•    Facturen van derden ontvangen en betalen (uitgaven)

KOPPELING BOEKHOUDSOFTWARE MET DE BANK
 

Lees meer:  https://bit.ly/gratisboekhouden

Tags: Whitepaper, boekhouden, gratis, weggeefwoensdag, OAMK