Weggeefwoensdag bij OAMKB: Wil jouw vereniging gesponsord worden door OAMKB?

Wil jouw vereniging gesponsord worden door OAMKB?

Ben je lid, penningmeester of bestuurder van een vereniging waar je trots op bent? Kan die vereniging wel wat hulp gebruiken op het gebied van administratie en financieel support? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.

OAMKB (ONLINE ACCOUNTANTS MKB, ONLINE ADMINISTRATIE MKB EN ONLINE ADVISEURS MKB) heeft samen met FICSUS.nl (online boekhoudtoepassingen) de handen in elkaar geslagen om verenigingen te helpen. We stellen gezamenlijk diensten en middelen ter beschikking om jouw vereniging een boost te geven. Zo dragen wij op maatschappelijk gebied een steentje bij. Of het nu gaat om sport, cultuur of muziek; alle soorten verenigingen komen hiervoor in aanmerking.

Hoe werkt de sponsoring?

Voor verengingen is FicsBook op de markt gebracht; een speciale boekhoudkundige toepassing die op maat is gemaakt. Als jouw vereniging een 3-jaar-abonnement neemt op FicsBook voor de boekhouding à € 12,50 (excl. btw) per maand, krijg je er de administratieve ondersteuning van een partner van OAMKB bij. Hij of zij regelt ook de inrichting van jouw boekhouding. Dat scheelt je vereniging een hoop rompslomp, tijd en geld. Vanwege het onderlinge contact is het wel essentieel dat de partner direct of indirect bij de club betrokken wordt.
Bovendien sponsoren OAMKB en FICSUS.nl jouw vereniging door het vertrekken van T-shirts en/of trainingsmateriaal (voorzien van ons logo) ter waarde van maximaal
€ 500,-. Het zal ongetwijfeld bijdragen aan het “wij-gevoel” en het zorgt voor herkenning van je club of groep.

Ons draagvlak in de sponsoractie is 20 verenigingen. Elke partner van  OAMKB kan slechts 1 vereniging ondersteunen; wees er dus snel bij. Als je vereniging buiten deze actie valt, bieden wij je aan om de inregeling van je administratie in  FicsBook (€ 12,50 excl. btw/maand) te realiseren door een partner van OAMKB voor het eenmalige tarief
van € 150,-.

Neem eens contact op met een partner van OAMKB bij jou in de buurt. Je vindt ze hier. Ze leggen je graag de mogelijkheden voor de administratie en sponsoring van jouw specifieke vereniging uit. Onze slogan is: “werkplezier voor ondernemers”. Om dit te krijgen is een perfecte balans tussen werk en privé nodig. En dat is precies waar we aan willen bijdragen.

Lees het hele document: https://tinyurl.com/9lu5anj

Tags: Weggeefwoensdag, Sponsor, Sponsoring, Vereniging, Aanbieding, Aanbod, OAMKB