Word ondernemer bij het grootste online accountantskantoor van Nederland! Waar wacht jij nog op? Informatiesessie op 20 november 2013

Ben je accountant, administrateur of fiscalist en beschik je over een flinke portie ondernemersgeest? Ben je benieuwd naar de werkwijze van een online kantoor voor financiële dienstverleners? Speel je met de gedachte om zelf een online kantoor te starten? Wil je weten hoe je dan aan klanten komt en wat de procedures zijn? Wil je meer informatie over de complete training Smart Accountancy die Online Accountants MKB – als erkende onderwijsinstelling bij de NBA- aan de aangesloten partners verschaft?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst ”Start je eigen online kantoor volgens Smart Accountancy”. Tijdens deze bijeenkomst komen de bovengenoemde onderwerpen aan bod en is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Ook voor bestaande kantoren is er nu de mogelijkheid om aan te sluiten. Heb je hulp nodig bij het moderniseren van je kantoor of wil je je marketing op peil brengen? Er is nu een laagdrempelige instapmogelijkheid voor bestaande kantoren!

Het event vindt plaats op:


WOENSDAG 20 NOVEMBER 2013 IN VUGHT VAN 10.30  – 12.30 UUR

Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden voor het event kan bij Velde Groep via deze link https://tinyurl.com/pyz62uz of bel met Ankie van Hees of William Antonis van Velde Groep op telefoonnummer: 073- 684 25 31. 

De sprekers zijn Pascale Petiet (eigenaar OAMKB), Jurjen de Lange (salescoach OAMKB) en William Antonis (managing consultant Velde Groep).

Graag tot woensdag 20 november a.s.! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.


Online Accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl?
www.onlineaccountants.nl en www.oamkb.nl


Werkplezier voor ondernemers!